Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó hírünk van!
Bár az iskola elkezdődött, az idő pedig kissé hidegre váltott a forró nyárról, nálunk nincs ok a szomorkodásra. Egy hete ugyanis Molly és Gréti édes kiskutyákkal leptek meg bennünket.
A babák ugyan még nem is látnak, és nem is hallanak, mégis mintha vidámabbá változtatnák a borús őszi hónapokat.
Egészen megnyugtató látvány Őket nézni, ahogyan alszanak, és vicces, amikor Anyukájukat keresve kotornak az egyik sarokból a másikba.
És most jönnek még az igazán emlékezetes pillanatok: a felállás, az első vakkantás, a csörgők megismerése, a farokcsóválás, és persze az első játékkal eltöltött órák.

Természetesen igyekszünk majd megörökíteni a jelentős eseményeket, érdemes lesz majd oldalunkat látogatni, és végignézni, ahogyan a kis, fehér gombócokból igazán édes kiskutyák változnak. =)

Addig is kellemes időtöltést kívánunk Önöknek és családjuknak, és gondoljanak csak bele, hogy milyen csodás is lehet a Karácsony egy ilyen kis csöppséggel a fa alatt...

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

GYÖNYÖRŰEK A BABÁK!

(Cinti és Anita (Zsepi gazdijai), 2009.12.10 09:08)

Sziasztok!
Gyönyörűek az új babák, el is hisszük, hogy Lolíta a kedvenc, zabálnivaló!:-))
Zsepi puszilja a tesóit, ezt mindenképpen kérte, hogy adjuk át. :-))

Szolnok megye

(egy érdeklődő lett volna, 2009.11.04 13:51)

A startapró-n a hirdetésükbe azt írták, hogy itt a lapjukon tatálható bővebb informáió az eladó kiskutyákrók. De itt semmiféle információ nincs se róluk se a szüleikről!